De bewoners uit Utopia 2 hebben een verrassing voor dakloze Ikbal

De bewoners uit Utopia 2 hebben een verrassing voor dakloze Ikbal

Ikbal logeert sinds een aantal dagen in Utopia 2. Hij is helaas dakloos en de bewoners willen hem graag een steuntje in de rug geven. Hiske en Merel roepen de bewoners en Ikbal afgelopen avond bij elkaar om de verrassing aan hem te overhandigen. Ikbal haalt de hoes van het cadeau en er komt een fiets tevoorschijn. Ikbal reageert enthousiast en maakt direct een rondje over het Utopia 2 terrein. Hij bedankt de bewoners uitgebreid en waardeert het cadeautje heel erg. Deze kan hij mooi gebruiken in Amsterdam.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *