Brandon viert zijn verjaardag en viert een gezellig feestje in Utopia 2

Brandon viert zijn verjaardag en viert een gezellig feestje in Utopia 2

Brandon neemt het ervan en viert afgelopen avond gezellig zijn verjaardag met de bewoners. Hij neemt plaats achter de draaitafel en speelt leuke muziek. De bewoners nemen er een lekker drankje bij en dansen vrolijk met elkaar. Iedereen heeft het naar zijn zin en de sfeer zit er goed in! Helaas is niet iedereen aanwezig bij het feestje, Jessie kiest ervoor om iets anders te gaan doen en ook Adriaan houdt het na even erbij te hebben gezeten weer voor gezien. Als het feestje is afgelopen blijven de bewoners nog even gezellig met elkaar kletsen in de silo. Hiske en Shelley zijn ondertussen naar hun huisje toe gelopen en maken zich klaar om te gaan slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *