Jessie reikt Gerrit hoopvol de overall aan, wat zal Gerrit gaan doen?

Jessie reikt Gerrit hoopvol de overall aan, wat zal Gerrit gaan doen?

Jessie heeft oranje overalls geregeld voor de bewoners. Hiermee wil hij inzichtelijk maken wie er werk verricht en wie niet. Als Gerrit Jessie in het oranje pak ziet, moet hij lachen. Werkoutfit?, vraagt hij verbaasd. Ben je niet goed? Volgens Jessie is het heel simpel. De enige keuze die je ’s ochtends hoeft te maken is: ga ik werken of ga ik niet werken?, legt hij uit. Werkers doen een overall aan en niet-werkers blijven in hun eigen kleren lopen. Jessie en Gerrit lopen samen naar de bovenverdieping van de silo, waar alle overalls zijn opgehangen. Wat mooi, zegt Gerrit sarcastisch. Jessie pakt de oranje overall van Gerrit. Elke dag één keuze, kies verstandig, zegt Jessie en hij reikt de overall aan. Wil je hem hebben? Ga je werken vandaag? Gerrit heeft zijn keuze al gemaakt en hij grist de overall uit de handen van Jessie. Ik werk altijd aan een ideale samenleving,  zegt hij. Jessie moet lachen. Lekker pik, reageert hij en de mannen geven elkaar een high five. Zullen de andere bewoners ook een oranje overall aantrekken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 20:20

    Verschrikkelijk, wederom een achterlijk idee van de koning. Je kan toch ook gewoon werken in kleding die je zelf wilt aanhebben, hoef je toch niet zo’n gevangenis pak voor aan te trekken? Dan mag hij de diva ook wel aan gaan spreken want die gaat dat echt nooit dragen. Dus die gaat niet werken doet ze toch al bar weinig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *