Adriaan lijkt niet positief te zijn over de overalls

Adriaan lijkt niet positief te zijn over de overalls

Langzaam beginnen de bewoners aan hun dag en Adriaan wordt ook voor de keuze gesteld of hij vandaag gaat werken en een oranje overall aantrekt. Adriaan bekijkt de overalls en hij lijkt er niet van gecharmeerd. Desondanks kiest hij ervoor om er vandaag toch eentje te dragen. Morgen doe ik niet meer mee, zegt hij. Adriaan loopt naar beneden en hij gaat aan de slag met bezemen. Ik ben hier toch veel te oud voor jongens, zegt hij tegen zichzelf. Jongens, jongens, jongens. Ik wil niet. Ik vind het zo belachelijk. Hij begrijpt niet waarom hij iets aan moet trekken om te laten zien dat hij werkt. Hoe zullen de andere bewoners over de overall denken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *