De mini samenleving kleurt oranje

De mini samenleving kleurt oranje

De oranje overalls blijken behoorlijk wat teweeg te brengen in de mini samenleving. Enkele bewoners besluiten mee te gaan in Jessie’s idee, maar een paar vrouwelijke bewoonsters zien het niet zitten om in het oranje pakje rond te lopen. Vooral Hiske heeft geen zin om hieraan mee te werken en lijkt een beetje chagrijnig te zijn. Het schoot echt in het verkeerde keelgat, laat ze weten. Ook Merel zit niet lekker in haar vel en loopt liever rond in haar panterjurkje. Ook laat Andrea weten de overall ook niet aan te trekken. Kan ik er geen jurkje van maken? probeert ze nog te vragen.  Erik kan er wel om lachen als hij ziet dat Adriaan ook de oranje overall aantrekt. Mooi oranje is niet lelijk, grapt Adriaan. Toch laat hij weten zich behoorlijk te schamen en de overall maar voor één dag te gaan dragen. Dit werkt op Erik zijn lachspieren. Allemaal taakstraf! lacht hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *