Merel en Franny bekijken op welke plek Shelley en Mylène zijn geëindigd

Merel en Franny bekijken op welke plek Shelley en Mylène zijn geëindigd

Merel loopt naar de poort om de post te pakken, ze pakt een envelop uit de brievenbus en direct daarna roep ze Franny. In de envelop zit het magazine waar de uitslag van de top 500 in staat. De twee bewoonsters lopen richting hun huisje en slaan het blad open. Merel vraagt zich af of de vrouwelijke bewoonsters er wel in staan. Ik denk het wel zegt Franny, maar jij moet bladeren. Ik vind het spannend. Waar denk je dat ze staan vraagt Merel? Ze staan er gewoon allebei in! Na het bekijken lopen de twee bewoonsters met het blad richting de silo, waar ze een slinger aan de bel geven om de groep bij elkaar te roepen. De uitslag van het mannenblad is bekend zegt Merel. Binnen een paar seconden komt bijna de gehele groep aangesneld. De mannen in de mini samenleving zijn door het dolle heen, alleen Mylène laat op zich wachten. Jens geeft dan aan dat ze op bed ligt en dat hij haar wel even gaat halen. Zodra ook Mylène is aangesloten bij de groep vertelt Merel wat de uitslag is geworden. Franny en ik hebben al stiekem gekeken zegt Merel. Dus wij kunnen jullie vertellen dat …. Dat Shelley de strijd heeft gewonnen. Shelley staat op plek 472 en Mylène op plek 478! De groep begint uitbundig te schreeuwen en beide meiden lijken het een enorme eer te vinden dat ze in deze top 500 staan. Shelley pakt dan gelijk het blad van Merel af en ze begint te bladeren. Mylène lijkt het niet leuk te vinden dat ze onder Shelley is geëindigd en ze duikt direct haar bed weer in. Wat vind jij van deze uitslag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *