Jessie en Gerrit lopen hand in hand over het terrein

Jessie en Gerrit lopen hand in hand over het terrein

Gerrit en Jessie lopen samen vrolijk het Utopia 2 terrein op. De twee zien Brandon en ze feliciteren hem dat hij vandaag vijftien maanden in Utopia 2 zit. Daarna lopen ze naar het atelier en beluisteren ze hun nieuwe beat, terwijl Shelley bezig is met het haar van een klant. Jessie kijkt naar Shelley haar gestijlde kapsel en glimlacht. Shelley merkt het op en zegt tegen hem, blijf van mijn haar af. Jessie vraagt aan de klant wat zij vindt van het haar van Shelley. De klant vindt dat krullen haar leuker staan. Het is een mannending denk ik, om stijl haar leuk te vinden reageert Jessie. Na het beluisteren lopen de twee mannen weg van het atelier en Gerrit pakt de hand van Jessie vast en begint vrolijk te wandelen. Ze bespreken ondertussen hun nummer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *