Jessie helpt Alexandra met het oefenen voor haar examen

Jessie helpt Alexandra met het oefenen voor haar examen

Alexandra geeft de moed niet op en ze gaat voor de tweede kans om haar examen te halen. Ze oefent het examen op de computer samen met Jessie die haar probeert te helpen. Nadat ze heeft geoefend met het online examen, gaat ze terug naar haar kamer om verder te studeren. Ze leert vooral hard voor de vragen die ze gisteren niet goed had. Wat later helpt Jessie haar met het overhoren en ze heeft dit keer maar drie fouten. Alexandra is blij en begint van vreugde te springen. Zal ze het examen binnenkort halen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *