Franny is in tranen als haar familie in Utopia 2 langskomt

Franny is in tranen als haar familie in Utopia 2 langskomt

Het is een leuke dag voor Franny, want op deze nieuwe dag krijgt ze familiebezoek! Vol spanning wacht ze samen met Dylan, Merel, Alexandra en Jordie voor de poort. De tranen beginnen al over Franny haar wangen te lopen, terwijl de poort nog niet eens is geopend. Dan gaat eindelijk de poort open en Franny vliegt haar familie in de armen. Nadat Franny iedereen een knuffel heeft gegeven, wordt het bezoek ook met open armen ontvangen door de andere bewoners. Franny en haar bezoek settelen zich bij de lounge set en Merel zorgt ervoor dat iedereen te drinken krijgt. Franny laat trots haar tatoeages zien en haar familie reageert enthousiast. Het ziet er naar uit dat ze het gezellig hebben en ze kletsen lekker bij. Franny haar dag kan niet meer stuk, wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 65    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *