Jessie vraagt zich af of de liefde wel echt is in zijn relatie met Merel

Jessie vraagt zich af of de liefde wel echt is in zijn relatie met Merel

Merel en Jessie liggen afgelopen avond in bed als het gesprek gaat over de twijfels in hun relatie. Merel geeft aan dat ze de juiste woorden niet kan vinden, wanneer ze verdrietig is en dat ze daardoor een grote mond geeft, waardoor haar boodschap verkeerd over komt. Er valt een kleine stilte. Is het wel echte liefde vraagt Jessie dan. Natuurlijk is het echte liefde reageert Merel zonder twijfel. Bij jou niet vraagt ze. Jessie geeft hier geen duidelijk antwoord op maar Merel laat weten dat het heel veel voor haar betekent dat ze met Jessie zoent en met hem hand in hand loopt. Gelukkig antwoordt Jessie. Merel vraagt of Jessie er weleens aan twijfelt en hij zegt dat hij er soms aan twijfelt. Ik hoor weleens wat anders. Dat je me niet onvoorwaardelijk steunt gaat hij verder. En geeft aan dat als Merel zegt dat het niet zo is, dat hij zich er wel overheen kan zetten. Gaan de twijfels in Jessie en Merels relatie

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *