Jens is boos en voelt zich gebruikt door Shelley

Jens is boos en voelt zich gebruikt door Shelley

Alexandra is buiten blokjes hout aan het schuren. Jens was je net boos? roept ze als ze hem ziet. Jens antwoordt dat hij even een beetje boos was op Shelley. Het is de hele tijd mijn filmavond en op het moment dat er wat moet gebeuren, is het onze filmavond gaat hij verder.Ik vertelde haar, ik weet het niet maar het is kwart voor drie en om vier uur staat er op het bord dat we een borrel hebben legt Mariska Jens uit over haar gesprek met Shelley. Volgens mij moeten wij nog dingen gaan doen. Toen zei ze dat ze het moeilijk vond. Ik vroeg haar toen, wat is er moeilijk aan? De bar moet gedaan worden, het terrein moet nog even worden opgeruimd. Als we dat even met z’n alle doen… Shelley gaf gisteren aan dat ze de groep vandaag om één uur bij elkaar zou roepen om het terrein klaar te maken voor de filmavond. Dit is niet doorgegaan, want Shelley had een klant in haar salon. Volgens Mariska vond Shelley het moeilijk om aan de groep hulp te vragen, omdat ze de bewoners niet bij elkaar heeft geroepen. Jens vertelt vervolgens aan Mariska dat hij zich naar en gebruikt voelt door Shelley. Het is telkens háár filmavond en wij zijn in dienst voor háár en nu opeens wordt het onze filmavond, omdat het een evenement is waarbij iedereen zijn verplichting moet nemen legt hij verder uit. Ja ik heb ook tegen haar gezegd reageert Mariska. Volgens mij zouden we het met z’n allen doen benadrukt ze. De twee vinden het raar dat Shelley geen sorry heeft gezegd tegen de groep. Dit omdat ze zelf niet om één uur aanwezig kon zijn. Zullen de twee Shelley nog confronteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *