Mariska en Andrea spreken Shelley aan op de voorbereidingen van de filmavond

Mariska en Andrea spreken Shelley aan op de voorbereidingen van de filmavond

Shelley en Hiske organiseren een filmavond en de voorbereidingen zijn in volle gang. Toch lijkt er enige kritiek te zijn. Heb je nagedacht hoe je het gaat doen? vraagt Mariska aan Shelley. Morgen is er echt weinig tijd. Als ik mijn bezoek gehad heb, ga ik echt niets meer doen voegt ze eraan toe. Dat snapt Shelley en laat weten dat het goed komt morgen. Mariska vindt dat Shelley eerder aan de bel had moeten trekken om de bewoners mee te laten helpen. Shelley reageert dat ze vandaag iedereen heeft aangesproken, maar dat de bewoners weinig gehoor gaven. Je moet het op een andere manier brengen gaat Mariska verder. De manier hoe je het communiceert… Daar lijkt Shelley het niet mee eens te zijn. De twee gaan verder met elkaar in discussie en uiteindelijk gaat Shelley verder met de voorbereidingen. Niet veel later wordt ze aangesproken door Andrea. Als je iets organiseert, is het wel handig dat iedereen weet wat ze te wachten staat zegt ze. Blijkbaar hebben mensen meer uitleg nodig. Shelley is het hier niet mee eens. Andrea adviseert Shelley vervolgens om een checklist te maken en de bewoners bij elkaar te roepen om taken te verdelen. Volgens Shelley hangt er een lijst in de silo en weten de bewoners wat hun taak is. Daar kan Andrea zich niet in vinden, want volgens haar is er nu veel onduidelijkheid. Zal Shelley de groep snel bij elkaar roepen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *