Alexandra vindt mede bewoner Shelley vals

Alexandra vindt mede bewoner Shelley vals

Jordie en Alexandra staan samen bij de bar om wat extra spullen te pakken voor het feestje van Brandon omdat hij vijftien maanden in Utopia 2 woont. Al snel gaat het gesprek over Shelley. Zij is echt vals merkt Alexandra resoluut op. Geloof me, zij is vals benadrukt ze. En legt verder uit dat de bewoners het allemaal wel eens over elkaar hebben. Maar zij is echt… gaat Alexandra verder. Daar ben ik allang achter. Daar lijkt Jordie het mee eens te zijn. Zal Alexandra Shelley confronteren met haar gevoel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *