Hiske heeft een test voor Brandon tijdens zijn feestje

Hiske heeft een test voor Brandon tijdens zijn feestje

De groep heeft zich afgelopen avond verzameld voor het plateau en Hiske neemt het woord. Brandon zit vijftien maanden in Utopia 2 en daarom hebben Merel Hiske iets leuks voor hem. Wij willen vandaag de Brandon quiz doen, om te kijken hoever jouw Utopia kennis reikt zegt Hiske enthousiast. En legt Brandon verder uit dat hij twaalf vragen krijgt over Utopia 2. Weet jij welke bewoners het vaakst op de bank zijn gekomen? begint Hiske. Brandon denkt even na. Shelley en Gerrit antwoordt hij. Dat is het goede antwoord, want de bewoners beginnen te juichen. Dankjewel jongens roept Gerrit met een glimlach. Brandon beantwoordt alle vragen en uiteindelijk is hij geslaagd voor de test. Wat een kennis zegt Hiske enthousiast. De groep klapt en Brandon bedankt Hiske en Merel voor de quiz en Gerrit zet de muziek weer aan. De groep heeft een gezellig feestje…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *