Zijn Shelley en Andrea jaloers op Gerrit?

Zijn Shelley en Andrea jaloers op Gerrit?

Gerrit is afgelopen avond helemaal losgegaan achter de draaitafel. Als hij even op een bankje zit om op adem te komen, komt Franny naast hem zitten. Ze gingen helemaal boos kijken naar jou begint Franny het gesprek. Wie was er voornamelijk boos aan het kijken vraagt Gerrit. Shelley antwoordt Franny. Als je die tegen je hebt, dan heb je nog iemand tegen je voegt ze eraan toe. En lijkt hiermee op Andrea te doelen. Gewoon jaloezie gaat Franny verder. Omdat jij heel de avond mocht draaien vervolgt ze. Gerrit laat weten dat Andrea er voor de rest niets over heeft gezegd. Hij vertelt dat er geen afspraken zijn gemaakt over wie er vanavond mocht draaien. Zal Gerrit met Andrea gaan praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *