Shelley zit niet lekker in haar vel door de houding van de groep

Shelley zit niet lekker in haar vel door de houding van de groep

Shelley lijkt afgelopen avond niet lekker in haar vel te zitten. De houding van groep lijkt haar namelijk tegen de borst te stoten. Andrea probeert Shelley wat op te vrolijken. We gaan het gewoon leuk hebben, gewoon leuke dingen doen zegt ze. Dat lijkt Shelley een goed idee te vinden. Ik hoop eigenlijk dat het gezeik morgen een beetje over is zegt ze. Ik ga me denk ik morgen ook gewoon een beetje terugtrekken. Ik heb geen zin om elke keer in discussies te zitten. Ik word er zo negatief door en dat wil ik niet benadrukt ze. De twee praten verder vervolgens over het evenement. Weet je wat ik gek vind vraagt Andrea. Iedereen weet dat jij en His het samen doen maar alleen jij wordt op alles aangesproken. Ik begrijp het niet zo goed. Shelley lijkt de mening van Andrea te delen. Dat is toch krom? vraagt ze. Ik begrijp het ook niet. Ik weet niet echt een goede reden, maar misschien zie ik dat niet bij mezelf benadrukt ze. De twee praten verder en even later laten ze het onderwerp rusten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *