Mariska krijgt bezoek, ook oud bewoner Cees komt even langs!

Mariska krijgt bezoek, ook oud bewoner Cees komt even langs!

Mariska is vandaag al vroeg opgestaan om zich voor te bereiden op het bezoek van haar familie en vrienden. Samen met Merel, Jordie, Alexandra en Jessie staat ze bij de poort op het bezoek te wachten. Als deze opengaat, vliegen ze elkaar in de armen. Mariska is duidelijk blij om hen weer te zien en raakt emotioneel door het weerzien. Oud bewoner Cees is vandaag ook aanwezig bij het bezoek. Ze geven elkaar een dikke knuffel. Ook Jessie is blij zijn vriend weer te zien. Het beloofd een mooie dag te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *