Jens heeft flink wat frustraties door alle troep in de keuken

Jens heeft flink wat frustraties door alle troep in de keuken

Als Jens op deze nieuwe dag wakker wordt, loopt hij naar de silo toe om een kopje koffie te maken. Tot zijn verbazing, is de keuken opnieuw een grote troep. Er ligt vies bestek in de gootsteen, die hij boos oppakt en vervolgens teruggooit. Het vallende bestek maakt veel lawaai en de bewoners lijken hier een beetje van te schrikken. Jens, doe normaal roept Merel. Ze vragen hem wat er aan de hand is. Het houdt ook nooit op hier zegt Jens geïrriteerd. Hij vindt het vervelend dat er vieze vaat in de gootsteen ligt, terwijl de vaatwasser helemaal leeg is. Everybody lazy as F* eindigt hij boos. Hoe gaat de rest van de dag verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *