Mariska organiseert een lunch en Adriaan woont vijftien maanden in Utopia 2

Mariska organiseert een lunch en Adriaan woont vijftien maanden in Utopia 2

Mariska haar bezoek is op het Utopia 2 terrein en Adriaan viert vandaag zijn vijftien maanden in Utopia. Om deze redenen hebben de bewoners vandaag een gezellige lunch georganiseerd. Er wordt buiten een grote tafel gedekt en iedereen neemt vervolgens plaats. Er wordt lekker gegeten en gezellig met elkaar gekletst. Het doet Mariska zichtbaar goed om haar vriendinnen en vrienden weer te zien. Ze heeft een grote glimlach op haar gezicht en lijkt goed in haar vel te zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *