Mariska heeft het erg moeilijk met het afscheid van haar vrienden en vriendinnen

Mariska heeft het erg moeilijk met het afscheid van haar vrienden en vriendinnen

Het is weer tijd voor Mariska haar bezoek om het Utopia 2 terrein te verlaten. Na elkaar uitgebreid gedag te hebben gezegd, blijft Mariska achter zonder haar geliefde vrienden en vriendinnen. Hier heeft ze het duidelijk erg zwaar mee. De tranen rollen over haar wangen en Alexandra troost haar. Hou vol, ik weet dat het moeilijk is, zegt de vrouwelijke bewoonster. Alexandra droogt haar tranen en ze loopt daarna een rondje over het Utopia 2 terrein. Als ze Jessie tegemoet komt lopen geeft hij haar een dikke knuffel. Wat kan je lekker huilen, hè?, grapt hij. Dit tovert gelukkig weer een lach op het gezicht van Mariska.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *