Dylan ontvangt een bijzondere mail

Dylan ontvangt een bijzondere mail

Dylan zit achter de computer. Oh, wauw, zegt hij plots als hij zijn handen naar zijn gezicht brengt. Mylène zit naast hem en hij besluit het verhaal aan haar te vertellen. Dylan heeft afgelopen week een mail binnengekregen van een meisje, waarvan de moeder ernstig ziek is. Ze wil graag dat Dylan op de kist van haar moeder een ontwerp maakt. Schrok ik een beetje van, maar natuurlijk ga ik dat doen, zegt Dylan. Hij heeft haar direct terug gemaild om haar te laten weten dat hij dit graag voor hen wil doen en dat hij graag meer informatie ontvangt. Deze informatie heeft hij zojuist ontvangen. De ernstig zieke vrouw wil graag iets in de stijl van Delft op haar kist getekend krijgen. Hier gaat Dylan uiteraard zijn best voor doen. Hoe zal het ontwerp er uiteindelijk uit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *