Adriaan heeft besloten Utopia 2 morgen te verlaten

Adriaan heeft besloten Utopia 2 morgen te verlaten

Gisteren was het maar liefst vijftien maanden geleden dat Brandon als één van de eerste vijf bewoners Utopia 2 betrad. Vandaag woont Adriaan precies vijftien maanden in Utopia 2. Hij kwam op de tweede dag als zesde bewoner de mini samenleving in lopen. Een hele mooie prestatie waar hij zelf erg trots op is. Toch heeft de mannelijke bewoner besloten om een punt achter zijn Utopia 2 avontuur te zetten. Hij heeft vandaag zijn 24 uur aangevraagd en is van plan om morgen de min samenleving achter zich te laten. Dit tot groot verdriet van sommige bewoners. Gerrit kletst hier over met Jens in de silo. Morgen gaat jouw maatje weg, zegt Gerrit. Eindelijk, weg met die gek, antwoordt Jens sarcastisch. Jens vindt het jammer dat Adriaan Utopia 2 gaat verlaten. Het is niet voor heel lang, het is de bedoeling dat we samen op vakantie gaan, vertelt de mannelijke bewoner, als hij tenminste zijn echte telefoonnummer geeft. Hoe zal Adriaan zijn laatste uren in Utopia 2 spenderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *