Houdt Gerrit bewust afstand van Franny?

Houdt Gerrit bewust afstand van Franny?

Als Gerrit de silo verlaat en Franny en Mariska achterblijven, moet Franny iets kwijt. Valt het jou ook niet op? begint ze. Mariska weet meteen waar Franny op doelt. Ja, dat hij iedereen knuffelt en jou niet? voegt ze eraan toe. Dit viel Mariska ook al op. Franny lijkt onzeker te worden en vraagt zich af of Gerrit dit expres doet. Misschien stond er iets in zijn post wat betreft Franny. Mariska wil Gerrit hier later op aanspreken. Wat zal Gerrit zijn  reden hiervoor zijn? Wil hij afstand bewaren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *