De filmavond in Utopia 2 is van start gegaan

De filmavond in Utopia 2 is van start gegaan

Vanavond gaat de filmavond in Utopia 2 van start. Shelley lijkt echter met haar ziel onder haar arm te lopen. Hiske polst bij haar of ze er klaar voor is. Interview, foto’s, je moet wel even omschakelen en ervan genieten. Ik merk aan alles dat je in een andere vibe zit constateert Hiske. Het komt zo wel goed reageert Shelley. Ze heeft veel commentaar gehad over de organisatie en dit vindt ze erg jammer. Ze vindt het vooral kwalijk dat iedereen achter Hiske en Shelley haar rug om praat en niet meteen naar hen toekomt. Er wordt Shelley verwijt dat ze alles alleen wil doen, maar hier is Shelley het niet mee eens. Ik heb een takenlijst uitgedeeld benadrukt ze.

Hiske en Shelley hebben er uiteindelijk wel voor gezorgd dat er vanavond zo’n 200 mensen Utopia 2 bezoeken om de Utopia film LORENZO te aanschouwen op een groot scherm. Hierin spelen zij zelf de hoofdrol. Ook spelen onder andere Brandon, Jordie en Jens een rol in deze korte film. De trailer die pas geleden werd getoond, kreeg een hoop positieve reacties. Hoe zullen de bezoekers en bewoners de volledige film vinden? Het evenement is inmiddels begonnen, we komen er vast en zeker op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *