Adriaan krijgt een cadeau van de groep, is dit echt zijn laatste dag in Utopia 2?

Adriaan krijgt een cadeau van de groep, is dit echt zijn laatste dag in Utopia 2?

De bewoners zitten op deze nieuwe dag gezellig met z’n allen te ontbijten in de silo. Misschien is dit wel het laatste ontbijt met Adriaan. De tafel is gezellig gedekt en de sfeer lijkt gezellig. Gerrit geeft de Katie knuffel aan Adriaan, namens de groep als cadeau. Adriaan is blij dat hij het eerste exemplaar van de Katie mag hebben. Nadat Adriaan klaar is met eten, bedankt hij de groep voor het ontbijt en hij laat weten dat hij nog even bij Katie gaat kijken en daarna de mensen die hem echt dierbaar zijn wil spreken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *