Shelley krijgt veel commentaar over zich heen rondom de filmavond die ze organiseerde

Shelley krijgt veel commentaar over zich heen rondom de filmavond die ze organiseerde

Shelley had afgelopen avond de avond van haar leven. Utopia film Lorenzo ging toen op het terrein in première, met Hiske en Shelley in de hoofdrol. Ondanks de gezellige en drukke avond zijn sommige bewoners niet te spreken over de gang van zaken. Ze hebben veel commentaar op Shelley en haar organisatie skills. Zo vindt Merel dat Shelley als organisator en runner niet kan gaan dansen en geen alcohol mag nuttigen. Deze hele avond loopt in de soep vertelde Merel al vrij vroeg op de avond. De film moest ook later afgespeeld worden, vanwege het scherm wat te veel licht ving. Hierdoor kon men de film niet goed zien en werd er besloten eerst een feestje te vieren. Dat bedenk je toch? Je weet al 15 maanden dat de zon daar ondergaat klaagde Merel en Jessie. Merel heeft Shelley meerdere malen hulp aangeboden maar hier heeft ze geen gebruik van gemaakt. Tijdens het feest werd er door meerdere bewoners onderling geklaagd dat Shelley niks deed. Jessie heeft haar hier vervolgens op aangesproken maar Shelley vond dat hij maar moeilijk deed en ging vrolijk verder. Vooral Mylène is hier erg boos over. Ze heeft meerdere malen gevraagd of Shelley kan helpen maar kreeg elke keer een nee. Zo kan je niet zijn! Zal Shelley hier vandaag nog over geconfronteerd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 11:37

    Onze Diva die hoeft toch niks te doen die heeft al zoveel opgebouwd dat zij zich zo kan gedragen.ik hoop dat het voor haar als de poort opengaat zo door kan leven.ik denk van niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *