Adriaan verlaat definitief Utopia 2

Adriaan verlaat definitief Utopia 2

Adriaan heeft besloten Utopia 2 definitief te verlaten. Hij heeft zijn vijftien maanden volgemaakt en vindt het mooi geweest. Hij neemt afscheid van de groep en hij geeft zijn laatste speech. Ik was al blij geweest als ik 75% van mijn doelen had kunnen bereiken, maar ik heb 125% bereikt begint hij. Hij bedankt alle bewoners die hij hier, naar eigen zeggen, soms voor gebruikt heeft maar ook met hen heeft samengewerkt om zijn doelen te bereiken. De bewoners geven hem vervolgens een knuffel voordat hij weggaat. Adriaan wenst iedere bewoner nog veel succes in Utopia. En zegt tegen Jens dat hij hem als zijn maat ziet en hem buiten de poort nog gaat zien. De groep maakt nog even een polly met Adriaan, als laatste herinnering met hem in Utopia. Adriaan vertrekt vervolgens met zijn kist en zijn kampioensgordel de poort uit. De bewoners blijven nog even voor de poort staan en Hiske en Jens lijken erg verdrietig. Wat later staat Jens nog steeds voor de poort en hij wordt getroost door een paar bewoners. Hiske zondert zich af van de groep en ze gaat achter de computer zitten. Adriaan zijn avontuur zit er definitief op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 11:31

    Zo jammer meer ik begrijp hem wel.Erg veel bewondering voor hem.ik wens hem in de vrije wereld het allerbeste voor mij hoorde je bij de winnaars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *