Dylan vindt het apart dat Mariska niet aanwezig was bij het ontbijt voor Adriaan

Dylan vindt het apart dat Mariska niet aanwezig was bij het ontbijt voor Adriaan

Andrea, Mylène en Dylan zitten in de silo. Mylène is een beetje verdrietig en Andrea probeert haar op te fleuren door te zeggen dat er gelukkig vanmiddag een trein komt en dat iedereen volgens haar weer even kan lachen. Dylan geeft op zijn beurt aan dat hij het apart vindt dat Mariska er niet was met het laatste ontbijt in Utopia 2 van Adriaan. Ze had niks met hem hé reageert Andrea tegen Dylan. Ja, kom op. Je woont met elkaar zegt Dylan erop. Mylène laat weten dat Gerrit ook niks met Adriaan heeft maar wel aanwezig was. Volgens Andrea had Gerrit meer iets met Adriaan dan dat Mariska heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *