Mariska rouwt niet om het vertrek van Adriaan

Mariska rouwt niet om het vertrek van Adriaan

Mariska is buiten weer bezig met het schuren van hout. Franny vraagt aan haar waarom ze niet bij het laatste ontbijt was met Adriaan. Mariska laat weten dat ze vannacht bijna niet geslapen heeft en voor zichzelf kiest om in de ochtend even door te slapen. Ze geeft verder aan dat ze niet erom rouwt dat Adriaan uit Utopia 2 is vertrokken. Je werd wel gemist vanochtend, dat wel gaat Franny verder. Ik vind het niet erg dat hij gegaan is reageert Mariska erop. Mariska vindt dat Adriaan de stemming heel negatief maakt in de groep en daar houdt ze niet van. Franny geeft aan dat het dan prima is dat Mariska deze keuze heeft gemaakt en ze zegt daarna dat ze Gerrit bij zijn lurven gaat pakken. Mariska vertelt Franny dat ze trots op haar is dat ze dit gaat doen. Franny vertelt aan Mariska dat Gerrit gisteren iedereen ging knuffelen behalve haar. Ze zegt dat ze wil weten hoe en wat het nu zit tussen haar en Gerrit. Je moet eigenlijk nu naar hem toe gaan, want nu kan hij erover nadenken. Anders komen er straks andere dingen tussen en dan gaat het niet door zegt Mariska tegen Franny.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *