Franny wordt verdrietig van Gerrit en weet niet wat ze met hem aan moet

Franny wordt verdrietig van Gerrit en weet niet wat ze met hem aan moet

Franny vraagt aan Gerrit die achter de computer zit of hij zo even tijd heeft. Gerrit antwoordt dat hij tot één uur heeft om op de computer te zitten en eerst nog even wat dingen wil afmaken. Daarna wil hij wel komen. Franny loopt vervolgens de trap af en ze ziet Jessie. Ze vraagt of Jessie met haar mee wil gaan. Jessie vraagt wat er met haar is. Ik word gewoon geïrriteerd van die gozer vertelt laat Franny op verdrietige toon weten. Heeft hij iets raars gedaan vraagt Jessie. Franny antwoordt zuchtend dat ze niet weet wat ze met hem aan moet. Ik hoor allemaal dingen, die hij niet tegen mij zegt. Terwijl wij duidelijk samen een afspraak hebben gemaakt, als er wat is of dat het te ver gaat of je vindt het te benauwend, bespreek het met elkaar. Ik hoor dan via via, dat hij het tegen anderen zegt behalve tegen mij gaat Franny verder. Jessie vraagt of ze een man nodig heeft en Franny antwoordt dat ze dat niet nodig heeft. Jessie luistert verder, hoe Franny over haar en Gerrit denkt en hij geeft haar advies.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *