Gerrit wordt rillerig van het idee dat Franny hem leuk vindt

Gerrit wordt rillerig van het idee dat Franny hem leuk vindt

Franny heeft Jessie gesproken over haar en Gerrit. Nadat ze het met Jessie besproken heeft, gaat ze het gesprek aan met Gerrit. Franny legt hem uit waar ze mee zit en dat ze merkt dat hij afstand van haar neemt. Gerrit geeft aan, dat hij steeds meer het idee krijgt dat Franny hem leuk vindt en hij zegt verder dat hij dit via via te horen kreeg. Ik krijg er de kriebels van, dat andere mensen zegen tegen mij, oh die Fran die vindt jou wel heel erg leuk hé. Woeh ik krijg daar helemaal de kriebels van benadrukt hij rillerig. Maar wat is er erg aan, dat ik jou leuk vind vraagt Franny. Gerrit begint te lachen en antwoordt, dat zijn achterliggende gedachte is, dat hij haar niet wil kwetsen. Ik krijg toch een beetje het gevoel dat je het prima vindt maar uiteindelijk als je gevoelens voor iemand krijgt en je kan dat niet uiten, dan is dat ook lastig vertelt Gerrit haar. Nadat Gerrit alles heeft vertelt en uitgelegd hoe hij erover denkt, is het even stil tussen hem en Franny. Gerrit kijkt Franny aan en aait haar op haar hoofd. Ja ik denk dat ik alles wel heb gezegd zo. Ik weet het nog steeds niet maar het is goed. Ik vind het prima, als je het maar gewoon communiceert. Want dat vind ik vervelend zegt Franny tegen hem. De twee geven elkaar een knuffel, en alles lijkt weer goed te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *