De bewoners bespreken de filmavond en Shelley lijkt het allemaal niks uit te maken

De bewoners bespreken de filmavond en Shelley lijkt het allemaal niks uit te maken

De bewoners vergaderen buiten met z’n allen. Jessie neemt het woord en begint met de financiën. Hij vertelt de kosten die eraf zijn en dat ze vier euro winst hebben gedraaid met de filmavond, alleen gaan de kosten van de polly’s er nog af. De bewoners lijken verbaasd en Jens zegt: A joh, we hebben wel een toffe avond gehad en de bezoekers hebben het ook leuk gehad. Jessie leest op wat ze verdiend hebben per onderdeel. Hij vertelt dat er met de rondleiding nul euro is verdiend en hij kijkt Shelley aan. Ja, ik ben het vergeten om munten te vragen, vertelt Shelley. Ja, dat snap ik echt niet hè. Dit hebben we honderd keer met z’n allen besproken , reageert Merel geïrriteerd. Ja, het is gebeurd, vertelt Shelley nonchalant. Het is gebeurd? Dat is lekker makkelijk, Shell. Die avond gisteren was één grote blamage, vertelt Merel. Voor Shelley komt dit als een verrassing aan. Zij had het zo niet ervaren. Merel en Jessie geven aan dat iedereen voor haar aan het rennen was op het evenement en dat ze zelf weinig heeft gedaan. Merel vertelt tegen Shelley dat ze zelfs Hiske met het evenement is vergeten en dat zonder Hiske de avond er niet eens was geweest. Shelley antwoordt dat ze een bos bloemen aan Hiske heeft gegeven. Ja, omdat Mariska je daarop attendeert. Dat komt ook niet eens uit jezelf, zegt Merel boos. Shelley vertelt dat het juist fijn is dat mensen haar daarop attenderen en dat ze wel eens een keer wat kan vergeten. Je vergeet jezelf nooit, maar wel altijd een ander, reageert Jessie erop. Merel vond het dit evenement het meest waardeloze evenement die ze in heel Utopia 2 hebben georganiseerd. De bewoners vinden het jammer dat Gerrit en Merel geen bijdrage hebben kunnen leveren met de film, waardoor ze geen deelname mochten nemen op de rode loper. Jordie vertelt het spijtig te vinden dat Merel en Gerrit niet op de rode loper mochten, terwijl het een evenement is met alle bewoners. Het lijkt erop dat Shelley er nonchalant op reageert en Franny vraagt aan haar, heel eerlijk, interesseert dit gesprek jou? Shelley antwoordt dat het haar niet interesseert. Franny loopt weg en voor de andere bewoners is dit gesprek hierbij afgelopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *