Alexandra uit haar frustraties over Andrea

Alexandra uit haar frustraties over Andrea

De bewoners zijn in de zon aan het schuren als Andrea ter sprake komt. Dat is een no go voor mij geworden, zegt Alexandra. Ik vind haar niet leuk. De vrouwelijke bewoonster is het helemaal met de woorden van Gerrit eens. Hij legt uit dat als Shelley in de problemen komt, Andrea er direct bovenop zit. Dan zit ze alles maar een beetje goed te praten, vertelt Gerrit. Zo zegt hij dat er gisteren veel mailtjes binnen zijn gekomen over het evenement en dat Andrea besloot om niet direct terug te mailen, terwijl dit wel haast had. Andrea loopt alleen maar Shelley te verdedigen, zegt Gerrit tegen Alexandra. Daarom werd ik net weer boos, reageert Alexandra. Je moet niet elke keer meel*llen. Ik ben het gewoon zo zat. Gerrit is het helemaal met haar eens. Voor de rest heeft ze geen karakter, zegt hij. De woordvoerder voor Shelley is het. Zullen de bewonersAndrea confronteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *