Jessie confronteert Shelley met haar gedrag

Jessie confronteert Shelley met haar gedrag

Shelley en Andrea zijn met elkaar in gesprek over de filmavond. Jessie komt de silo binnenlopen om de discussie met Shelley aan te gaan. Hiske vindt het namelijk niet leuk dat zij niet met haar naam in de trailer van de film staat en Jessie wil Shelley hierover aan de tand voelen. Daar lijkt Shelley echter geen zin in te hebben en geeft aan met Andrea in gesprek te zijn. Jessie vind dat het eerste wat ze hoort te doen, is zorgen dat het opgelost wordt. Maar je gaat eerst andere dingen regelen, je het drie kwartier boven gezeten. Shelley zegt dat ze naar Hiske is toegegaan en dat ze de teaser vaker bekeken heeft. Jessie zegt dat Shelley na het bekijken van de teaser deze eerst op de webshop heeft gezet en dat ze niet naar Hiske is gegaan. Dat in zijn ogen ze de film verkiest boven de gemoedstoestand van Hiske. En dat is nou juist waar het volgens de mannelijke bewoner allemaal om gaat, Shelly boven de rest. Hierop raakt Shelley geirriteerd en geeft aan niet met Jessie in discussie te willen. Hierop antwoord Jessie, nee omdat je het liefst alleen maar met mensen praat die jou gelijk geven. Shelley zegt dat Andrea haar juist geen gelijk geeft. Jessie wordt boos en zegt dat Andrea wel nuanceert. Er valt geen speld tussen te krijgen, echt schandalig. Wat een egoïst ben jij.  Shelley en Andrea lopen de silo uit. Jessie vertelt Dylan ondertussen dat hij zich ergert aan de houding van Shelley. Volgens hem heeft Shelley de gedachte dat ze niets meer kan oplossen en dat het kwaad al is geschied. Jessie vertelt dat Shelley zich zo niet verder kan ontwikkelen en daardoor dezelfde fouten zal blijven maken. Vind jij dat Jessie gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *