Het idee van Hiske, Franny en Shelley wordt werkelijkheid

Het idee van Hiske, Franny en Shelley wordt werkelijkheid

Franny, Hiske en Shelley hebben een tijd geleden het idee geopperd om een open lucht museum in Utopia 2 te beginnen. Daarbij hoort volgens het drietal ook een treintje. Zo kunnen ze een rondleiding geven in Utopia 2. Een groep bewoners mag al direct plaats nemen in het treintje voor een testronde. Na de eerste ronde lijken de bewoners wel enthousiast te zijn. Wel vinden ze de wegen nog wat smal of moet het treintje de bochten wat ruimer pakken. Een tweede groep mag na de feedback weer plaats nemen om een tweede testronde te maken, maar dit gaat niet goed. Op de helft van de rit staat de trein vast.  Ik durf niet meer, zegt Jessie voor de grap. Ook Gerrit maakt een grap. Hier heb ik toch niet voor betaald! Hiske, Gerrit, Jessie en de eigenaren van de trein kijken naar de schade. Het is de voorste as, legt Jessie uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *