Jordie wil graag in de caravan slapen nu Adriaan Utopia 2 verlaten heeft

Jordie wil graag in de caravan slapen nu Adriaan Utopia 2 verlaten heeft

Nu Adriaan Utopia 2 heeft verlaten, is er in de caravan een slaapplek vrijgekomen. Jordie wil de slaapplek graag overnemen en daarom vraagt hij aan Brandon en Dylan of hij mag intrekken. De twee mannen besluiten om Jordie voor de gek te houden. En vertellen dat ze er eigenlijk over nadachten om een bankje in de caravan neer te zetten. Jordie kijkt beteuterd naar Brandon en Dylan. Als jij een bankje neer wil zetten, zet maar lekker een bankje neer meid zegt hij. Brandon kijkt naar Dylan. Natuurlijk ben je welkom maat glimlacht Brandon en hij omhelst Jordie. Hou eens op joh voegt hij eraan toe. Jordie moet lachen. Jullie zijn echt… lacht hij. Wat later loopt hij naar Alexandra toe, met wie hij tot voor kort een huisje deelde. Alexandra weet al snel waar het over gaat. Als je dat wil doen schat, dan moet je dat lekker doen zegt ze met een glimlach. En omhelst Jordie en ze laat weten dat ze het niet erg vindt dat Jordie gaat verhuizen. Ik vind het juist leuk voor je benadrukt ze enthousiast. Jordie vertelt dat Franny waarschijnlijk bij Alexandra zal intrekken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *