Alexandra probeert vrede te sluiten met mede bewoner Andrea

Alexandra probeert vrede te sluiten met mede bewoner Andrea

Alexandra leek helemaal klaar te zijn met Andrea. Zo werden er over een weer verwijten gemaakt en de twee leken achter elkaars rug om over elkaar te praten. Als Andrea buiten voor het plateau zit, komt Alexandra naar haar toe gelopen. Mag ik een knuffel? vraagt ze. Andrea antwoordt van niet. Sorry voor het hele gebeuren gaat Alexandra verder. Het spijt me. Ik bied mijn excuses aan voegt ze eraan toe. Alexandra lijkt bovendien een grap te hebben gemaakt, terwijl Andrea dacht dat dit serieus bedoeld was. Alexandra vertelt Andrea dat ze de grap niet serieus bedoelde. Ik hoorde van Brandon dat je het wel zo bedoeld hebt gaat Andrea verder. Het was echt een grap benadrukt Alexandra. Andrea vindt op haar beurt dat Alexandra naar haar toe had moeten komen om over de situatie te praten en daar is Alexandra het mee eens. De twee omhelzen elkaar en ze zeggen allebei sorry. De spanning lijkt uit de lucht te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *