Shelley heeft niet van de filmavond in Utopia 2 kunnen genieten

Shelley heeft niet van de filmavond in Utopia 2 kunnen genieten

Eerder is de première van de film Lorenzo geweest in Utopia 2. Helaas is deze niet helemaal vlekkeloos verlopen, wat voor de nodige negatieve feedback van de bewoners heeft gezorgd. Er is tot grote frustraties van de bewoners weinig tot geen omzet gedraaid, waardoor de filmavond volgens sommige bewoners in de soep is gelopen. Hiske en Shelley uiten hun frustraties bij elkaar. De twee verwijten Shelley dat ze niet hard genoeg heeft gewerkt maar volgens Shelley is ze de hele avond druk in de weer geweest. Er worden heel veel aannames gemaakt legt ze Hiske uit. En vertelt dat het tijdens de evaluatie voelde alsof ze werd bekogeld met negativiteit. Ze gaat verder dat ze het heel jammer vindt dat er zo slecht over de filmavond wordt gepraat en Shelley zegt dat ze eigenlijk helemaal niet heeft kunnen genieten van het moment. Ik doe alsof het mij allemaal niet boeit, maar diep van binnen vind ik het echt verschrikkelijk eindigt Shelley.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Henny at 10:18

    Ach gossie, waarom komt zij toch altijd over van het zelf medelijden? Altijd de droom van een ander afpakken en als het fout gaat, doet ze altijd haar best? Ga heen meid en grow up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *