Jordie en Shelley hebben discussie over de filmavond

Jordie en Shelley hebben discussie over de filmavond

De bewoners hebben kritiek op de filmavond van Shelley. Tijdens de evaluatie heeft Jordie benoemd dat hij het raar vond dat Merel en Gerrit niet in de film meespelen. Dit kritiekpunt stuit Shelley tegen de borst. Ze vindt dat Jordie dit persoonlijk tegen haar had moeten zeggen. Wat haar vooral frustreert is dat Jordie dit punt naar voren bracht, terwijl Shelley tijdens de evaluatie al het gevoel had dat zij het mikpunt van alle kritiek was. Jordie is van mening dat hij dit tijdens de evaluatie moest zeggen. Ik vind het ronduit schandalig dat niet iedereen bij de film betrokken wordt zegt hij geïrriteerd. Shelley vindt dat er tijdens de evaluatie helemaal niet positief is gesproken over de filmavond, terwijl ze met dit evenement een droom uit heeft laten komen. Die positieve punten waren er niet vervolgt ze boos. De twee discussiëren verder en Jordie lijkt er klaar mee te zijn. Voor mij is dit gesprek nu klaar zegt hij. Ik heb hier echt geen zin in benadrukt hij. Jordie vertelt dat hij blij voor Shelley is dat haar droom is uitgekomen en hij beëindigt het gesprek. Ik ga nu weglopen eindigt Jordie en hij loopt weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *