Alexandra bespreekt met Shelley hoe ze over de filmavond denkt

Alexandra bespreekt met Shelley hoe ze over de filmavond denkt

De bewoners maken zich afgelopen avond klaar om naar bed te gaan. Shelley besluit nog even bij Alexandra langs te gaan, om te praten over de filmavond. Alexandra laat weten dat ze het goed vindt dat Shelley bij veel mede bewoners langsgaat om het gesprek aan te gaan over de kritiekpunten. Shelley heeft het gevoel dat ze tijdens de evaluatie van het evenement het mikpunt van alle kritiek was. Bovendien had ze niet verwacht dat Jordie en Alexandra ook hun kritiek zouden delen met de groep. De drie kunnen het goed met elkaar vinden en Shelley had daarom verwacht dat Alexandra persoonlijk naar haar toe zou komen. Alexandra is het hiermee eens.

Shelley wilde tijdens het evenement ook vooral genieten dit omdat ze al heel lang naar het evenement uitkeek. Dat werd niet gewaardeerd zegt ze. Shelley legt vervolgens uit dat ze snapt dat ze moet bijspringen waar nodig is. Als Jessie vraagt of ik bij de munten in kan vallen en er staan geen bezoekers bij de munten, waarom moet ik dan invallen vraagt ze. Laat me dan ook even gewoon genieten. Het is niet dat ik alleen maar heb genoten benadrukt ze. En vertelt dat ze ook veel dingen heeft gedaan tijdens het evenement. Ik heb ook een beetje kunnen genieten, maar niet zoveel als dat ik wilde zegt ze. Alexandra vertelt dat het ook momenten zijn waar Shelley weer van kan leren. Alexandra legt uit dat ze Hiske veel heeft zien rennen. Ik had het gewoon met haar te doen legt Alexandra uit. Ik was ook best wel boos op jou voegt ze eraan toe. Alexandra heeft namelijk meerdere keren aan Shelley gevraagd of ze haar haren wilde doen, omdat Alexandra geblesseerd is aan haar arm. Er kwam iedere keer wat tussen en vervolgens zie ik je gewoon je eigen haar stijlen gaat Alexandra verder. Daar ben ik zo boos om geworden. Jij stond in de keuken met een grote mond van, ik ga je verzorgen. Je hebt me helemaal niet verzorgd, schat. Shelley snapt dat Alexandra hier boos om is maar ze had graag gezien dat Alexandra haar dan opnieuw aan haar jas had getrokken. Daar is Alexandra het niet mee eens. De twee praten verder over het uiten van kritiek en uiteindelijk geven de twee elkaar een knuffel. We leren hier allemaal denk ik wel van besluit Alexandra het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *