Merel spreekt Shelley aan, waarom mocht ze niet in de Utopia film spelen?

Merel spreekt Shelley aan, waarom mocht ze niet in de Utopia film spelen?

Shelley heeft een discussie met Jordie gevoerd, waarin ook Merel ter sprake is gekomen. Als Merel hiervan op de hoogte wordt gebracht, besluit ze om Shelley aan te spreken. Zo Shell, dus wat is nou de echte reden dat jij mij niet in de film wilde hebben? begint Merel het gesprek. Als je dat met mij wil bespreken, doe ik dat gewoon onder vier ogen reageert Shelley. Merel begrijpt niet waarom Shelley dit niet met haar wil bespreken waar Jordie bij zit en raakt hierdoor geïrriteerd. Het hoeft van mij niet in een groep. Iemand afvuren waar iedereen bij is gaat Shelley verder. Je ziet het als afvuren? vraagt Merel. Ja, ik zie het zeker als afvuren antwoordt Shelley. Want ik heb geen één dingetje gehoord dat positief was. Er was ook niks positiefs aan zegt Merel. Het was een blamage benadrukt ze. Voor mij wel reageert Shelley. Ja, voor jou. Maar het gaat allemaal om jou, toch? kaatst Merel terug. De Filmavond was wel mijn droom, ja vervolgt Shelley. En als jij dat als blamage ziet, zie je mijn droom ook als bla… Moeilijk woord, hė? Zeg maar gewoon waardeloos. Dat komt op hetzelfde neer antwoordt Merel. Merel gaat verder met vertellen dat ze Shelley haar droom geen blamage vindt en dat ze zelfs heeft gezegd dat ze trots is op Shelley. Volgens Shelley heeft Merel dit nooit gezegd. Je komt lekker uit je woorden, hè? merkt Merel vervolgens op.  Ja, daar heb ik soms last van antwoordt Shelley. Ja, ik merk het zegt Merel. Dus als jij mij dom vindt… zegt Shelley dan.  Je bent ook dom. Oerdom aldus Merel. Mensen naar beneden halen, dat kun jij heel goed merkt Shelley op. Ik zeg toch ook niet dat je een oranje kop hebt of iets? voegt ze eraan toe. Nee, maar dat is ook niet waar natuurlijk antwoordt Merel. Dat is wel waar zegt Shelley dan. De discussie gaat nog een tijdje door. Shelley en Merel verwijten elkaar een heleboel en het lijkt even uit de hand te gaan lopen als Merel over de familie van Shelley begint. Jordie besluit zich ook in de discussie te mengen. De twee gaan nog even verder met elkaar in discussie, totdat Shelley en Merel besluiten dat er genoeg duidelijkheid gecreëerd is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *