Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 3 september

Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 3 september

Alle bewoners hebben zich klaargemaakt en ze verzamelen zich één voor één in de silo voor de vergadering. Jessie neemt het woord en begint over de financiën. Hij deelt mede dat ze nog maar duizend euro in de min staan. Er zijn ellendig veel kistjes verkocht gaat Jessie verder. Volgens hem zijn er voor 2500 euro aan kistjes verkocht. Ook een ander deel van de financiën wordt besproken, namelijk het zakgeld. Mariska meldt aan de andere bewoners dat het zakgeld is verhoogd van zeventig naar honderd euro. Ook wil Jessie geld beschikbaar stellen voor persoonlijke doelen, hoe dat vorm gaat krijgen is nog niet bekend.

Hiske geeft daarna aan dat ze graag een comedy avond wil gaan houden en zelf een cabaretvoorstelling wil geven over Utopia 2. Ze heeft hiervoor al enkele cabaretscholen en cabaretiers benaderd. De groep lijkt het een hartstikke leuk idee te vinden. Vervolgens begint de rondvraag . Merel geeft aan dat er straks ter promotie van de kindermarkt het spel whack a mole gespeeld gaat worden op het Utopia terrein. Voor de kindermarkt is er ook het idee om verschillende bekende sterren van kinderprogramma’s naar Utopia te halen. Brandon heeft het idee om Jordie in een Katie pak te hijsen en hem de mascotte van de kindermarkt te laten zijn. Hoewel er positief op wordt gereageerd, antwoordt Jordie dat zijn doel niet is in het leven om een kinderheld te zijn. Ook geeft hij aan dat het boven de crêpe plaat veel te warm wordt voor zo’n pak. Andrea geeft aan dat zij de taak wel op zich wil nemen. Dit wordt met luid gejuich ontvangen. Ze wil wel zelf een pak uitzoeken.

Andrea heeft nog wel een punt. Ze heeft vorige week verschillende clubs en dansevenement ADE benaderd. Ze heeft een reactie gekregen. Het bedrijf wil graag een live set van haar horen om te kijken of er een samenwerking mogelijk is. Andrea moet nog wel even samen met Jessie en Gerrit kijken hoe ze sets kan opnemen via de dj-set. Na enkele andere onderwerpen komt ook het onderwerp van de Katie knuffel aan bod. De bewoners hebben contact met de leverende partij. Ze verwachten de knuffel eind van de week te ontvangen. Jens zal vanmiddag een mail uitsturen met informatie. En daarna zit de vergadering van vandaag erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *