De bewoners spelen het whack-a-mole spel

De bewoners spelen het whack-a-mole spel

Franny, Shelley en Mariska zijn in gesprek. Shelley geeft aan dat ze niet durft mee te doen met het mollenspel, dat elk moment het Utopia 2 terrein op kan komen. Ik ben bang dat ik mijn nek breek voegt ze eraan toe. Franny laat weten dat Shelley zich geen zorgen moet maken. Hiske loopt vervolgens naar de poort toe. Het Whack-a-mole spel waar eerder over is gesproken tijdens de vergadering komt namelijk binnen. Ze begeleidt de leverancier naar de plek waar het spel opgezet kan worden. Binnen no-time staat het spel. Hiske gaat in gesprek met Merel over de spelregels. Terwijl ze samen rond het spel lopen lijkt Merel steeds enthousiaster te worden. Hiske ziet al verschillende spelmogelijkheden. Ze besluiten de spelregels even op te gaan zoeken. Ik vind het hilarisch zegt Hiske als ze naar de silo lopen.

Niet veel later spelen de bewoners het whack-a-mole spel. Het is nu niet Jessie zijn beurt om te spelen dus hij kijkt toe als hem iets opvalt. Jordie is een valsspeler zegt hij. Het valt hem namelijk op dat Jordie steeds twee ballen pakt in plaats van één. Jessie geeft aan dat hij er een hekel aan heeft als mensen zich niet aan de regels houden. Als hij Jordie er openlijk voor beschuldigd ontkent Jordie het voorval. Wacht eens even zegt Jordie. Jij hebt in de eerste ronde ook alleen maar twee ballen gepakt voegt hij eraan toe. Jessie geeft dat toe maar zegt dat hij de regels niet kende. Ondanks het vermeende vals spelen heeft Jordie niet gewonnen, Jessie en Brandon hebben wel gewonnen. Als prijs krijgt het tweetal een crêpe lunch van Jordie. Wat later als de groep uit elkaar is, gaat Jordie nog met Hiske in gesprek. Hij is namelijk nog niet uitgesproken over het voorval. Jessie ging meteen weer janken, wat een jankerd. Wie zou er gelijk hebben van de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *