Merel en Franny slopen de bedden in Franterpalace

Merel en Franny slopen de bedden in Franterpalace

Het is een drukte in de Franterpalace. Merel is namelijk druk bezig in het huisje. Franny komt aangelopen boodschap roept ze. En vertelt dat er foto’s gemaakt moeten worden. Merel wil niet, want ze moet klussen en ze wil eerst haar haar gaan stijlen. Franny laat weten dat er ook foto’s worden gemaakt in het huisje. Dat is niet afgesproken, dus ik doe er niet aan mee antwoordt Merel. Ze maakt zich klaar, de poes en poes gaan weer klussen, dat wordt weer wat. Het tweetal wil een inloopkast gaan bouwen in de Franterpalace, hierdoor zullen beide dames ergens anders gaan slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *