Jessie en Merel hebben discussie of ze samenwonen of niet

Jessie en Merel hebben discussie of ze samenwonen of niet

Jessie komt de Franterpalace binnengelopen. Ga je je bed eruit halen vraagt hij aan Merel. Merel antwoord positief. Dus dan wonen we officieel samen vraagt hij. Merel laat weten dat dit niet zo is, We slapen samen en hier zijn mijn kleren gewoon voegt ze eraan toe. Een hele tijd terug hebben Jessie en Merel afgesproken ieder een eigen slaapplek te houden en Merel heeft hier een oplossing voor. Wanneer nodig kan zij in de Franterpalace alsnog een matras neerleggen en anders gebruik maken van het extra bed in het Martele Höfke. Jessie geeft aan dat dat laatste niet kan omdat het plan is om dat bed uit het huisje te verwijderen. Na een lange stilte zegt Jessie, nou, gefeliciteerd. Dan wonen we samen. Merel ziet dit op haar beurt toch anders. Het gesprek draait uit op een ander onderwerp, namelijk de B&B. Jessie vindt het vervelend dat er slaapplekken verdwijnen die gebruikt kunnen worden voor de B&B. Na een lange discussie besluit Merel dat zij in de Franterpalace blijft slapen en loopt Jessie boos weg. Zal het goed komen tussen het tweetal?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *