Gerrit en Shelley hebben een meningsverschil over de invulling van hun tijd en afspraken

Gerrit en Shelley hebben een meningsverschil over de invulling van hun tijd en afspraken

Gerrit kwam eerder vandaag de dag naar Shelley toe. Om aan te geven, dat ze haar afspraken niet goed nakomt. Shelley werd toen boos en gaf aan dat Gerrit haar met rust moet laten. Wat later zit Shelley buiten op de bank en Gerrit stoort haar weer. En vraagt of ze nu druk is, want hij ziet haar nu niet druk bezig. Shelley antwoordt dat ze nu niet druk is omdat ze even gaat roken en daarna haar haren gaat doen. Vanaf dan is ze weer beschikbaar. Ze vertelt dat ze Gerrit liever geen tijd geeft. Nee, want je kan niet plannen reageert Gerrit erop. Op dit moment niet. Ik heb geen horloge of iets. Nee, ik ben niet bewust van de tijd. Dat klopt antwoordt Shelley. Gerrit vraagt zich af hoelang ze al niet bewust is van de tijd. Shelley laat weten dat ze vanaf het begin dat ze in Utopia zit, niet bewust is van de tijd. Ik vind het wel fijn eigenlijk, straks in de buitenwereld heb je altijd de tijd bij je. Dan draait alles om de tijd. Wil je nog wat zeggen of wat kwijt vraagt Shelley dan. Afgelopen dagen. Vind je dat je goed handelt? wil Gerrit op zijn beurt weten. Shelley vindt van wel. Gerrit is verbaasd en vraagt of ze verantwoordelijkheid kent en dat ze dat een keer moet laten zien. Hij loopt weg en mompelt, wat een doos.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *