Merel weigert op de foto te gaan, gaat Gerrit de kalender op tijd af krijgen?

Merel weigert op de foto te gaan, gaat Gerrit de kalender op tijd af krijgen?

Merel lijkt er klaar mee. Gerrit is namelijk bezig met het maken van de foto’s voor de kalender. Hij mist nog foto’s van Merel. Ger, mijn hoofd staat er niet naar en ik heb er ook geen zin in zegt ze als Gerrit erover begint. En geeft ook aan dat het voor haar niet meer hoeft. Ik heb foto’s met Jessie, dus ergens sta ik erin vervolgt ze. Ook heeft Merel gehoord dat Shelley en Andrea niet in de kalender komen. Gerrit lijkt niet blij. Het is een hele kleine moeite benadrukt hij. Als Gerrit een tijdje doorgaat, geeft Merel toe. Je hebt gelijk Ger, sorry zegt ze en geeft aan straks op de foto te kunnen. Zal het Gerrit lukken om iedereen op de foto te krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *