Hiske, Alexandra en Dylan hebben het over de ontwikkelingen rondom de Franterpalace

Hiske, Alexandra en Dylan hebben het over de ontwikkelingen rondom de Franterpalace

Hiske, Alexandra en Dylan hebben het over de ontwikkelingen rondom de Franterpalace. Alexandra vraagt zich af wat de rest van de plannen rondom het verblijf vinden. Volgens Hiske komt er nog een tweepersoonsbed in en dat interesseert haar niet echt. We hoeven toch niet continu overal maar akkoord voor te vragen vraagt Alexandra aan de andere twee. Hiske vindt dat dat niet hoeft. Dylan vindt op zijn beurt alleen dat dat nodig is als het iets is dat geld gaat kosten. Alexandra zegt daarop dat ze een inklap bed willen kopen van hun eigen zakgeld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *