Merel heeft een probleem met Jessie en bespreekt het met Franny

Merel heeft een probleem met Jessie en bespreekt het met Franny

Franny en Merel lopen over het terrein. Merel lijkt nog steeds boos te zijn op Jessie. Gaat hij weer tegen iedereen lopen mekkeren zegt ze tegen Franny. Franny laat weten dat ze nog moeten genieten de laatste periode. Merel merkt op dat ze alleen maar drama maken met z’n allen. Het tweetal komt aan in de Franter Palace. Weet je wat het altijd is met Jens en Mylène? vraagt Merel. Als ik ruzie heb met Jessie gaan zij altijd overdreven leuk tegen elkaar doen. Ze weten allebei niet wat ze gaan doen met de Franter Palace. Merel zegt dat het een probleem is dat ze het met Jessie moeilijk vindt om alles tegen hem te zeggen en dat zijn reacties haar soms een grote drempel geven. Merel zegt vervolgens dat Jessie dan vindt dat zij hem de schuld in de schoenen schuift, terwijl dat helemaal niet haar bedoeling is maar dat het juist haar probleem is. Ze praten nog even verder. Zullen Jessie en Merel het nog bijleggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *