Merel en Franny willen hun oude huisje ombouwen tot inloopkast en stuiten op weerstand

Merel en Franny willen hun oude huisje ombouwen tot inloopkast en stuiten op weerstand

Alexandra, Andrea, Merel, Franny en Shelley staan te wachten op de andere vrouwen. Ze gaan namelijk op de foto. Wat gaan jullie in het huisje doen dan? vraagt Alexandra aan Merel en Franny. De twee leggen uit wat het idee wordt. Dus dan kunnen de mensen er niet meer slapen? vraagt Alexandra. Merel en Franny leggen uit dat er matrassen op de grond komen te liggen zodat er bewoners kunnen slapen. Oh nee, daar ga ik niet aan meewerken reageert Andrea. Dus van een paar weken geleden dat we zeggen we moeten huisjes erbij bouwen, gaan we er nu eentje ombouwen tot inloopkast? zegt Andrea. Dat is toch raar? En stelt voor om van het huisje een B&B-huisje te maken. Ze vindt het gek om er een opslagplaats van te maken. De discussie gaat nog even door. Zal de inloopkast er ondanks de problemen alsnog komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *